»
S
I
D
E
B
A
R
«
Eurovision 2009
January 3rd, 2009 by resita
TVR a anuntat ca pana in acest moment s-au inscris in cursa pentru Eurovision 2009 un numar de 168 de interpreti.
Pe data de 06 Ianurie se vor deschide plicurile iar participantii care intrunesc conditiile impuse vor fi supusi jurizarii pe data de 8 ianuarie cand se vor alege si cele 24 de piese care merg in semifinalele Eurovision 2009.

Semifinalele Eurovision 2009 vor avea loc pe data de 27 si 29 ianuarie iar finala Eurovision va avea loc pe data de 31 ianuarie.

Vom reveni cu mai multe informatii si cu melodiile propuse pentru semifinalele Eurovision 2009 de indata ce vom stii concurentii.

aici gasiti piesele calificate in semifinalele Eurovision 2009 http://resitasportmedia.ablog.ro/categorie/10966/

aici gasiti piesele care participa la preselectie http://www.youtube.com/results?search_query=Eurovision+2009+Romania&search_type=
     media: 3.67 din 6 voturi

Comentarii

Adrian writes:
January 7th, 2009 la 21:39
adrian@yahoo.com
:) :( :d :"> :(( :d| :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- #:-s (~~) **== o:-) 3:-o :(|) :)) :-?? :-ss 8-x 8-} :)] :-$ :-& :* :-< :> :-@ :-b :-j :-l :p :-s :-c :-h :-t :| :o) :@) :^o ;)) ;;) =(( =)) =d> =p~ >-) >:) >:/ >:p @-) b-( b-) =(( =d> =p~ >-) >:) >:/ >:p @-) b-( b-) |-) l-) l-) o-+ o-> o=> x( [-x ~:> ~o) ~X( =;
D.D writes:
January 20th, 2009 la 13:54
office@streetwisepr.ro
D.D a primit nominalizarea la Eurovision ca pe un cadou inainte de lansarea oficiala

Diana Dragoescu ( D.D ) a primit vestea calificarii la semifinala Eurovision 2009 cu piesa “Everyday” chiar cu cateva zile inainte de lansarea oficiala. Intoarsa pe meleaguri autohtone dupa mai bine de patru ani petrecuti in afara tarii, D.D si-a planuit lansarea pe piata muzicala romaneasca in primavara acestui an. Planurile artistei au fost date peste cap, insa, de nominalizarea la Eurovision 2009:” Eurovisionul ne-a luat prin surprindere, ne-a facut o surpriza placuta la care nu ne asteptam, dar care ne bucura si ne da curaj.”, a declarat Diana Dragoescu.

Despre piesa „Everyday”, D.D marturiseste ca este inspirata din trairile proprii: „Am muncit mult la piesa Everyday si am pus multa pasiune. Este foarte energica iar mesajul pe care il transmite este de a zambi, de a lupta pentru drepturile tale, pentru ceea ce crezi. Cu totii ne-am lovit de evenimente sau persoane care ne-au ranit, ne-au "dezechilibrat". Important este, insa, sa nu ne dam batuti! Ne ridicam, ne scuturam de praf si mergem mai departe zambind! O zi fara un zambet este o zi pierduta!”

D.D spera la un succes si de data aceasta, asa cum s-a intamplat si la editia de anul trecut a festivalului Mamaia, unde artista a primit premiul special „Teo Peter” alaturi de trupa Conexiuni.

Piesa „Everyday” va putea fi votata de public marti, 27 ianuarie, incepand cu ora 20:00, la Eurovision 2009 pe TVR1.

Alaturi de D.D, pe scena Eurovision-ului vor fi: Marius Pop ( chitarist ), Radu Szucs ( bass ) si Gabi Dragan ( tobe ).
D.D writes:
January 25th, 2009 la 02:16
dacianateo@yahoo.com
Ea are rude in resita.:) :d|
dogcainele writes:
February 1st, 2009 la 08:10
dogcainele@yahoo.com
EUROVISION 2009
S-a terminat si finala. Sau mai bine se chema: "Cum sa faca juriul sa nu iasa Blaxy Girls". Stiau ca favoritele publicului sunt fetele de la Blaxy si le-au depunctat cat au putut. Sigur juriul a avut acces in direct la rezultatele televotingului. Au impartit punctele mai mari la formatiile care nu aveau nici o sansa sa castige (pentru ca nu erau votate de public), dar care totusi au avut valoare: gen Tabasco, Zero, etc,. Mi-a placut mult Zero, Dalma, Catalin. Dar piesa "Dear mama" era ceva deosebit. Le-a fost frica si de Tina si Catalin, pentru ca ia depunctat la fel de mult. Pana in mai, la Moscova, fetele de la Blaxy si-ar fi pus la punct bine melodia. Pacat ca nu se tine seama numai de alegerea publicului, ca in alte tari. Asa nimeni nu se mai simte frustrat ca nu a castigat unul sau altul. Dar o tara intreaga voteaza intr-un fel si juriul nu stie cum sa faca sa schimbe rezultatul. Au avut treaba multa. Chiar le-a dat bataie de cap "Dear mama", pentru ca a iesit pe locul 2, cu toata oponenta lor. Mai devreme sau mai tarziu, tot ce-i valoros iese la suprafata. Totdeauna am ascultat-o cu placere pe Elena Gheorghe si imi place in continuare. Dar melodia ei e artificiala, se simte ca-i elaborata pentru Eurovision. Cred ca Duta a studiat melodile care au fost castigatoare la Eurovision de-a lungul anilor si a creat melodia dupa sabloanele respective. Nu aduce nimic nou, nu te incanta in mod deosebit, nu-ti creeaza o emotie puternica. E buna si atat. Le urez fetelor de la Blaxy sa nu dispere, sa continue pentru ca au valoare si timpul va arata asta. Rucsy este Avril Lavigne a Romaniei. O mana de fata, dar cu talent urias. Bravo fetelor, ati convins o tara intreaga. PS: Sunt sigur ca la televotingul publicului Blaxy a avut cel putin dublu fata de voturile acordate Elenei, care s-a clasat pe 2. Dar asta nu vom afla niciodata, caci nimeni nu va publica informatia. Si la final, a plecat acasa multumit numai juriul, convins ca "si-a facut bine treaba, schimband votul publicului"...
polonezul writes:
February 1st, 2009 la 15:08
polonezul22@rambler.ru
Vreau sa spun ca Romania trebuie sa-l trimita la Eurovision pe Catalin Josan!!!
Si cu asta BASTA!!!
Ii doresc Lui Catalin sa invinga pe toti deoarece e cel mai tare!
Si ma voi ruga!!! [-o<
SUCCES!!! =d>
ioana writes:
February 2nd, 2009 la 10:59
krezy_4_ioana@yahoo.com
cu siguranta blaxy girls trebuia sa castige dar ca deobicei juriul a votat cu cine a vrut de ce nu se face ca in alte tari cei care au cele mai multe voturi sa castige dar nu aici in romania este alt ceva si vreau sa ii felicit pe dogcainele wriets pt ce a spus si apropo id meu este krezy_4_ioana :x :)>- :) :d
EUSUNTEU writes:
February 2nd, 2009 la 18:36
sabela_punct@yahoo.com
Blaxy Girls au o melodie frumoasa, dar cand le-am auzit live ..nu mi-a prea placut..in fine.. :d ..Asta am observat si eu..ca juriul a cautat sa le depuncteze cumva..
simona writes:
February 2nd, 2009 la 19:01
www.simonacrue@yahoo.com
[-( [-( [-( [-( :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-w :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) /:) blaxy girls trebuia sa castige nu elena
karamea writes:
February 2nd, 2009 la 21:28
karamea21@yahoo.com
ma bucur tare mult k Elena a fost castigatoare.MERITA si melodia si ea.
blaxy girls ar fi trebuit sa participe cu prima lor melodie "if u feel my love" ar fi insemnat muult,dar "dear mama" nu e piesa de eurovision.
fara suparare dar ma bucur k nu au fost ele alese pt eurovision
geo writes:
February 3rd, 2009 la 14:59
georgiana_sweet85@yahoo.com
mmmmmmmm......... :-? :-" :)>- :-" :-" :-" :-"
mares vlad writes:
February 3rd, 2009 la 21:58
vlad_king_of_speed98@yahoo.com
daca blaxy participa cu melodia ,,if u feel my love"pentru ca asta dear mama a fost trista.Si ca sa castigam la moscova ar trebuii elena gheorghe sa se dazbrace de tot si vom face o senzatie de mori!!!!!!!!!!!!!!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< sau ar trebuii sa ne rugam de rupe pamantul ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
natalia lupan writes:
February 17th, 2009 la 14:44
natasalupan@yahoo.com
sper sa cistige nelly ciobanu piesa hora din moldova este foarte super!cine e intr-o parere cu mine sa trimata pe saitul meu ca imi place nelly ciobanu saitul meu este natasalupan@yahoo.http://resitasportmedia.ablog.ro/images/yahoo_smileys/yahoo_love.gifcom :x
Winter writes:
May 14th, 2016 la 18:07
mayntx5b5@mail.com
0000009 koks skirtumas kas ka perka ir nereikia ir negrazu svetimu pinigu skaiciot patinka sitas modelis tegul perka nepatinka pajims kita svarbu kad patiktu telefonas o kad jis turi daug braliuondu kad jis ten toksai ir toksai reikia zinot to kad kiekvienas zmogus turi skirtingu poreikiu o irodynet va imkit ta windows ar ta aipfona dafeni
http://www.heliplanex.com/ writes:
July 16th, 2016 la 07:31
t77mdx0c0xu@hotmail.com
Smart thinking - a clever way of looking at it.
http://topmedicijn.info/ writes:
August 10th, 2016 la 07:36
s3pdn7zuj7q@yahoo.com
how long would i need to excersize on an upright bike to loose 30ibs?id like to loose 30 pounds as soon as possible. how many km/miles would i have to go on an upright bike to loose 30ibs.
http://omniweb.site/keeperofthehome.org writes:
October 10th, 2016 la 20:22
wh3hmqtfho2@hotmail.com
Jimmy End of the day. Publish or perish. Many PhDs graduate with more pubs than their profs had when they got tenure. Nowadays what is most important is filling a demographic niche. Sorry white, straight, US, men: you are fucked unless you are rich.
http://omniweb.site/keeperofthehome.org writes:
October 10th, 2016 la 20:23
wh3hmqtfho2@hotmail.com
Jimmy End of the day. Publish or perish. Many PhDs graduate with more pubs than their profs had when they got tenure. Nowadays what is most important is filling a demographic niche. Sorry white, straight, US, men: you are fucked unless you are rich.
http://omniweb.site/keeperofthehome.org writes:
October 10th, 2016 la 20:24
wh3hmqtfho2@hotmail.com
Jimmy End of the day. Publish or perish. Many PhDs graduate with more pubs than their profs had when they got tenure. Nowadays what is most important is filling a demographic niche. Sorry white, straight, US, men: you are fucked unless you are rich.
http://kreditgratisvergleichen.top/kredit-ohne-sch writes:
October 23rd, 2016 la 04:07
anvbjg46@yahoo.com
HHIS I should have thought of that!
http://kreditgratisvergleichen.top/kredit-ohne-sch writes:
October 23rd, 2016 la 04:08
anvbjg46@yahoo.com
HHIS I should have thought of that!
http://kreditgratisvergleichen.top/kredit-ohne-sch writes:
October 23rd, 2016 la 04:08
anvbjg46@yahoo.com
HHIS I should have thought of that!
http://prestamospersonales.tech/tabla-para-calcula writes:
October 26th, 2016 la 05:33
1fjl7wjcfqn@yahoo.com
This piece was a lifejacket that saved me from drowning.
http://prestamospersonales.tech/tabla-para-calcula writes:
October 26th, 2016 la 05:34
1fjl7wjcfqn@yahoo.com
This piece was a lifejacket that saved me from drowning.
http://prestamospersonales.tech/tabla-para-calcula writes:
October 26th, 2016 la 05:34
1fjl7wjcfqn@yahoo.com
This piece was a lifejacket that saved me from drowning.
kredit für azubis volksbank writes:
November 5th, 2016 la 07:07
vb97krel@outlook.com
Yup, that'll do it. You have my appreciation.
kredit für azubis volksbank writes:
November 5th, 2016 la 07:07
vb97krel@outlook.com
Yup, that'll do it. You have my appreciation.
kredit für azubis volksbank writes:
November 5th, 2016 la 07:08
vb97krel@outlook.com
Yup, that'll do it. You have my appreciation.
http://kfzversicherungskosten.info/rechtsschutzver writes:
November 24th, 2016 la 10:49
ljtptmhqi@gmail.com
asc walaalayaal marka hore aad baan idinkaga mahad celinayaa webkaan quruxda iyo faa’iidada badan oo aad u sameysen umada, tan labaad walaaleey waxan ku weydiin lahaa hadii aad igu caawini karto sameynta bur ka la yiraahdo MASH MASH.Waan isku deyey waana halaabay lol aad ayaan u jeclahay walaalo hadii aad igu caawini karto ilaahay qeyr haku siiyo insha alaah waadna mahad san tahay
http://kfzversicherungskosten.info/rechtsschutzver writes:
November 24th, 2016 la 10:49
ljtptmhqi@gmail.com
asc walaalayaal marka hore aad baan idinkaga mahad celinayaa webkaan quruxda iyo faa’iidada badan oo aad u sameysen umada, tan labaad walaaleey waxan ku weydiin lahaa hadii aad igu caawini karto sameynta bur ka la yiraahdo MASH MASH.Waan isku deyey waana halaabay lol aad ayaan u jeclahay walaalo hadii aad igu caawini karto ilaahay qeyr haku siiyo insha alaah waadna mahad san tahay
http://kfzversicherungskosten.info/rechtsschutzver writes:
November 24th, 2016 la 10:50
ljtptmhqi@gmail.com
asc walaalayaal marka hore aad baan idinkaga mahad celinayaa webkaan quruxda iyo faa’iidada badan oo aad u sameysen umada, tan labaad walaaleey waxan ku weydiin lahaa hadii aad igu caawini karto sameynta bur ka la yiraahdo MASH MASH.Waan isku deyey waana halaabay lol aad ayaan u jeclahay walaalo hadii aad igu caawini karto ilaahay qeyr haku siiyo insha alaah waadna mahad san tahay
http://www.immobilienfondsvergleich.pw/ writes:
November 27th, 2016 la 16:18
v1tl81l7ikx@mail.com
Phenomenal breakdown of the topic, you should write for me too!
http://www.immobilienfondsvergleich.pw/ writes:
November 27th, 2016 la 16:19
v1tl81l7ikx@mail.com
Phenomenal breakdown of the topic, you should write for me too!
http://www.immobilienfondsvergleich.pw/ writes:
November 27th, 2016 la 16:20
v1tl81l7ikx@mail.com
Phenomenal breakdown of the topic, you should write for me too!
http://kostenloskreditevergleich.club/ihr-kreditan writes:
November 30th, 2016 la 18:14
3nbalzbl@hotmail.com
on With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d certainly appreciate it.
http://kostenloskreditevergleich.club/ihr-kreditan writes:
November 30th, 2016 la 18:15
3nbalzbl@hotmail.com
on With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d certainly appreciate it.
http://kostenloskreditevergleich.club/ihr-kreditan writes:
November 30th, 2016 la 18:15
3nbalzbl@hotmail.com
on With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d certainly appreciate it.
http://besteonlinekredit.top/kredit-kfw-zins-leben writes:
December 1st, 2016 la 23:37
7v59uq1w4nx@outlook.com
Free knowledge like this doesn't just help, it promote democracy. Thank you.
http://besteonlinekredit.top/kredit-kfw-zins-leben writes:
December 1st, 2016 la 23:38
7v59uq1w4nx@outlook.com
Free knowledge like this doesn't just help, it promote democracy. Thank you.
http://besteonlinekredit.top/kredit-kfw-zins-leben writes:
December 1st, 2016 la 23:39
7v59uq1w4nx@outlook.com
Free knowledge like this doesn't just help, it promote democracy. Thank you.
http://onlinekreditevergleichbranch.pw/kredit-aufs writes:
December 9th, 2016 la 19:39
e5y7ie4ae6b@yahoo.com
I am 40, infertile believed due to egg quality, and my most recent IVF resulted in an ectopic that seems to have blocked my left tube — at least, one month after bHCG was down to zero, the HSG showed tube to be blocked. Would you do anything to this tube before moving on to Donor Egg IVF?
http://onlinekreditevergleichbranch.pw/kredit-aufs writes:
December 9th, 2016 la 19:39
e5y7ie4ae6b@yahoo.com
I am 40, infertile believed due to egg quality, and my most recent IVF resulted in an ectopic that seems to have blocked my left tube — at least, one month after bHCG was down to zero, the HSG showed tube to be blocked. Would you do anything to this tube before moving on to Donor Egg IVF?
http://onlinekreditevergleichbranch.pw/kredit-aufs writes:
December 9th, 2016 la 19:40
e5y7ie4ae6b@yahoo.com
I am 40, infertile believed due to egg quality, and my most recent IVF resulted in an ectopic that seems to have blocked my left tube — at least, one month after bHCG was down to zero, the HSG showed tube to be blocked. Would you do anything to this tube before moving on to Donor Egg IVF?
kredit online berichte writes:
December 13th, 2016 la 09:14
le1wjr643rw@hotmail.com
Thanks for spending time on the computer (writing) so others don't have to.
kredit online berichte writes:
December 13th, 2016 la 09:15
le1wjr643rw@hotmail.com
Thanks for spending time on the computer (writing) so others don't have to.
kredit online berichte writes:
December 13th, 2016 la 09:16
le1wjr643rw@hotmail.com
Thanks for spending time on the computer (writing) so others don't have to.
http://baufinanzierung.pw/immobilienfinanzierung.h writes:
December 20th, 2016 la 01:39
p5v5k47jg@gmail.com
how do i opt into the beta homepage featuring "latest from my subscriptions" "videos recomended for me" "freind activity" ect ect... i cant find out how
http://baufinanzierung.pw/immobilienfinanzierung.h writes:
December 20th, 2016 la 01:40
p5v5k47jg@gmail.com
how do i opt into the beta homepage featuring "latest from my subscriptions" "videos recomended for me" "freind activity" ect ect... i cant find out how
http://baufinanzierung.pw/immobilienfinanzierung.h writes:
December 20th, 2016 la 01:40
p5v5k47jg@gmail.com
how do i opt into the beta homepage featuring "latest from my subscriptions" "videos recomended for me" "freind activity" ect ect... i cant find out how
http://bestekredittipps.info/college-kredit-online writes:
December 24th, 2016 la 22:42
h82izlzzhmv@hotmail.com
I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.
http://bestekredittipps.info/college-kredit-online writes:
December 24th, 2016 la 22:43
h82izlzzhmv@hotmail.com
I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.
http://bestekredittipps.info/college-kredit-online writes:
December 24th, 2016 la 22:44
h82izlzzhmv@hotmail.com
I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.
http://kreditanbietervergleich.pw/kreditschulden-u writes:
January 28th, 2017 la 01:39
0eyz5y7cw@mail.com
No question this is the place to get this info, thanks y'all.
http://kreditanbietervergleich.pw/kreditschulden-u writes:
January 28th, 2017 la 01:40
0eyz5y7cw@mail.com
No question this is the place to get this info, thanks y'all.
http://kreditanbietervergleich.pw/kreditschulden-u writes:
January 28th, 2017 la 01:41
0eyz5y7cw@mail.com
No question this is the place to get this info, thanks y'all.
kredit mobil zebra writes:
January 29th, 2017 la 05:54
xyi6spglkn@outlook.com
Whoa, whoa, get out the way with that good information.
kredit mobil zebra writes:
January 29th, 2017 la 05:54
xyi6spglkn@outlook.com
Whoa, whoa, get out the way with that good information.
kredit mobil zebra writes:
January 29th, 2017 la 05:55
xyi6spglkn@outlook.com
Whoa, whoa, get out the way with that good information.
Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!